JAMES BOND RELOADED | 2008

Als de aardschurk Dr. Drackx en zijn brute kracht Jaws de wereld weer eens willen vernietigen, wordt geheim agent 007 ingeschakeld om hem te stoppen. Samen met Bondgirl Lupe Lamore, de nieuwste hightech gadgets van Q. en zijn ‘licence to kill’ gaat James Bond op weg. 

Sinds de verschijning van Dr. No in 1962 verrijken de Bond-films de wereld van de cinema. James Bond als voorvechter voor het goede in een wereld van contraspionage, afpersing, terrorisme en wraak. Na de succesvolle vertaling van ‘TITANIC!’ brengt Smeedwerk nu een spectaculaire persiflage op de serie Bond-films.

Naast klassieke momenten uit de ruim een-en-twintig Bond-films zal Smeedwerk zijn eigen fantasie de vrije loop laten over wie James Bond is en wat zijn drijfveren zijn. In een moordend tempo en met behulp van simpele attributen, nemen de spelers: Joris Lehr, Inge Smolders en Pieter van Dijk u mee in het ultieme Bond-verhaal. Bloedstollende achtervolgingen, wilde ontsnappingen en verbazingwekkende ‘decors’ wisselen elkaar af. En natuurlijk zijn bekenden als Miss Moneypenny, M., Jaws en Q. niet vergeten.